Is uw zoon of dochter binnenkort jarig?

Tennisschool Lorena van der Bilt staat bekend om haar veelbesproken ‘verjaardagspartijtjes’. Wat is er nou leuker om uw kind samen met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes een sportief maar vooral een te gekke middag te laten beleven.

De verjaardag zal uiteraard centraal staan deze ochtend of middag, waarbij er naast het tennis voldoende tijd overblijft om eens lekker gek te doen.

De start van deze dag zal bestaan uit een warming-up. Maar niet zomaar een warming-up, deze gaat gepaard met een circuit en onder het genot van de muziek kunnen de kinderen deel gaan nemen aan verschillende spellen. Van wedstrijd, toernooi tot trainings-drill, alles is mogelijk. De exacte (tijd) invulling van deze verjaardag zal in overleg bepaald worden. Zo zorgen we ervoor dat het verjaardagspartijtje exact past bij de jarige job!

Drankjes en snoep zijn er in overvloed, waarbij er zelfs de mogelijkheid bestaat om te kiezen voor taart en/of frites. Neem contact op met de Tennisschool om een arrangement samen te stellen.

verjaardag-activiteit

 

Tennisschool Lorena van der Bilt hanteert de volgende prijzen (waarbij de minimum prijs van €50 gehanteerd word voor een basisgroep van max. 6 personen)

Hierbij zullen de aanwezigen limonade en een zakje chips ontvangen. De jarige job ontvangt van Tennisschool Lorena van der Bilt een verjaardagscadeau als verrassing.

  • Extra personen €6.50 per persoon per uur
  • Frites / taart mogelijkheden op aanvraag
  • Muziek voorkeur in overleg

Veelvoorkomend verjaardagspartijtje duurt gemiddeld anderhalf tot 2 uur. Het aantal personen zal bepaald worden door de aanvrager. Het maximale aantal deelnemers bedraagt 25 personen.

Wilt u ervoor zorgen dat deze verjaardag nog heel lang besproken gaat worden, kies dan voor een verjaardagspartijtje binnen Tennisschool Lorena van der Bilt.

Neem contact op voor meer informatie.