LESREGLEMENT opgesteld volgens de regels van de KNLTB en VNT 

 1. Onder een lesuur wordt verstaan een tijdseenheid van 50 minuten.
 2. Onder een half lesuur wordt verstaan een tijdseenheid van 25 minuten.
 3. Niet verschijnen op de les is voor rekening van de cursist.
 4. Groepslessen gaan, bij afzegging van een gedeelte van de groep altijd door. De afzeggers hebben geen recht op inhalen en/of vergoeding van de betreffende les.
 5. Privélessen dienen 24 uur van tevoren geannuleerd te worden, bij niet tijdige afmelding dient u het volledige lesgeld te voldoen.
 6. Door inschrijving verbindt u zich aan de gehele cursus. Indien de cursist de cursus na ontvangst van bevestiging afbreekt, dient in alle gevallen het lesgeld te worden voldaan.
 7. Gehele of gedeeltelijke restitutie van het lesgeld zal in alle andere gevallen alleen plaats vinden, als de tennisschool voor u een vervanger voor de door u gereserveerde cursus heeft gevonden.
 8. Het volgen van een cursus geschiedt op eigen risico. De Tennisschool is niet aansprakelijk voor ongevallen en/of schade die tijdens de trainingen ontstaan.
 9. Tenniskleding tijdens de training is verplicht.
 10. Als u graag wilt weten of de tennisles doorgaat i.v.m. slecht weer, dan mag u de tennisschool gerust bellen. Niet verschijnen op de tennisles zonder dat deze vanuit de tennisschool is afgebeld, word beschouwd als een verloren les.
 11. Bel, sms, of mail de tennisschool wanneer uzelf, uw zoon of dochter niet kan komen tennissen.

Geef een reactie