Open Kids Toernooien:

nadere informatie volgt..

Pietentennis:
Elk jaar de woensdag vóór 5 december. Deelname voor de kids tussen de 4 t/m 8 jaar. Ook dit jaar was deze avond een groot succes. Mede mogelijk gemaakt door  de ‘Luie en Sportieve’ pieten die langskwamen. (klik hier voor de foto’s)

Spelletjesmiddag:
Twee keer per jaar is er een spelletjesmiddag, dit is een middag met veel tennis en plezier en waarbij je een vriendje/vriendinnetje mag meenemen. De datum wordt bekend gemaakt tijdens de tennisles en op de website www.lorenavanderbilt.nl

Ouder&Kindtoernooi:
Vindt elk jaar plaats op vaderdag. Je mag meedoen met je vader/moeder, oom/tante, opa/oma, buurman/buurvrouw enz. Na deze dag zal er deelgenomen kunnen worden aan de BBQ.(tegen een kleine vergoeding)

 

Beachtennis Blaricum:

Meer informatie hierover op deze website  te vinden.

Tenniskamp:
In de laatste week van de zomervakantie is er elk jaar weer een tenniskamp. Deze hele week trainen wij elke dag minimaal 3uur en daarnaast doen wij veel andere leuke activiteiten op en buiten het park. De dag start vanaf 08:30 tot 16:00uur. Inclusief consumpties.

Competitie:
Elk jaar spelen er verschillende teams mee in de competitie. Als je wilt meespelen met de competitie in een team, dan kun je dit aangeven. De tennisleraar informeert je hierover graag meer en zal je hiervoor graag begeleiden.