Beste bezoeker,

 

Graag stel ik mezelf voor en breng ik je op de hoogte wat betreft mijn tenniservaringen. Mijn naam is Lorena van der Bilt, ben 30 jaar en voortdurend op zoek naar tennisuitdagingen.  Op mijn 8e levensjaar ben ik in aanraking gekomen met tennis en inmiddels uitgegroeid tot lerares met een eigen tennisonderneming.

Natuurlijk ben ik dit niet zomaar geworden. Al gauw kwam ik gedurende mijn tennisjeugd erachter dat ik, buiten mijn lessen om, het fijn vond om mijn medespelers te gaan coachen. Door hen te voorzien van de juiste feedback, werden zij alsmaar sterker in het spel.

Na het afronden van mijn middelbare studie ben ik mij volledig gaan storten op de tennissport. Ik ben blijven spelen in verschillende competitie-teams en heb het niveau  ‘3-3’ weten te behalen. Naast het zelf tennissen, wilde ik hierin les gaan geven. Ik had de keuze gemaakt om fulltime tennislerares te worden.

Hiervoor heb ik de onderstaande KNLTB studies gevolgd en afgerond. Naast het behalen van deze studies, heb ik mij ook gespecialiseerd in het ‘kids-tennis’. Hiervoor heb ik de zogeheten ‘applicaties’ behaald.

  • KNLTB A-Licentie 2003-2004
  • KNLTB B-Licentie 2005-2006
  • Tenniskids 1-Licentie 2006-2007
  • Tenniskids 2-Licentie 2012-2013
  • Tenniskids 3-Licentie 2013-2014

Ik ben gestart met het fulltime lesgeven bij tennisschool René Gorter te Hilversum. Waarna ik de mogelijkheid heb gekregen om een tennisschool te gaan starten binnen Sv Laren ’99. Zo werd mijn droom werkelijkheid in 2007. ‘Tennisschool Lorena van der Bilt’ te Laren is een feit en telt inmiddels 200 fanatieke tennissers.